Standardi za izvajanje mediacijskih usposabljanj – potrjevanje programov Medios 2010

Pri Združenju Medios je v letošnjem letu 2010 predložilo vlogo za potrditev programov mediacijskih usposabljanj pet mediacijskih organizacij, članic Združenja. V postopku potrjevanja je bilo potrjenih 13 programov usposabljanj s področja osnovnega mediacijskega usposabljanja, usposabljanja za družinske in šolske mediatorje.

Potrjeni so bili predloženi programi naslednjih mediacijskih organizacij: Skupnosti centrov za socialno delo Slovenije, Inštituta Primus – Družbe za mediacijo in reševanje sporov, Inštituta za mediacijo Concordia, Zavoda Rakmo in Zavoda Arsis. Udeleženci potrjenih programov usposabljanja po uspešno opravljenem preizkusu znanja pridobijo naziv in lahko podajo predlog za vpis na seznam mediatorjev pri Združenju Medios.

Naslednji rok za predložtev programov mediacijskih usposabljanj v potrditev skladnosti s Standardi mediacijskih usposabljanj Medios se izteče 15.12.2010. Obrazec vloge je na voljo na spletni strani www.medios.si. Organizacije lahko izpolnjene vloge pošljejo po pošti na Združenje mediacijskih organizacija Slovenije – MEDIOS Povšetova 37, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov info@medios.si.

By | 2019-04-17T08:12:09+00:00 april 17th, 2019|

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih