Razpis Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve »Podpora družini 2009«

6. 2. 2009 je MDDSZ objavil Razpis za sofinanciranje programov v podporo družini v leto 2009 – »Podpora družini 2009«.

Rok za prijavo: 9. Marec 2009.

Predmet razpisa:
1. Programi družinske mediacije – celoletni programi, ki so na voljo uporabnikom neprekinjeno preko koledarskega ali šolskega leta, najmanj 3x tedensko.

2. Programi družinskih centrov – trajati morajo najmanj 340 ur; vsebovati programe, ki izboljšujejo kakovost družinskega življenja z vsebinami vzgoje za družino ter vsebinami za izboljšanje komunikacije v družini, šole za starše, programe za osebnostno rast otrok in mladostnikov in programe za ustvarjalno skupno preživljanje prostega časa. Nuditi morajo strokovno pomoč pri reševanju problemov v družinah, koordinirati vse akterje, ki se v njihovem okolju ukvarjajo s to problematiko ter hkrati družinam posredovati potrebne informacije o nudenju različnih oblik pomoči.

Upravičeni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, registrirane v RS za opravljanje dejavnosti, ki jo prijavljajo na razpis, in izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Vrednost razpisa: 295.850,00 evrov

(vir: www. razpisi.info in www.mddsz.gov.si/si/javna_narocila_in_javni_razpisi/javni_razpisi/ )

By | 2019-04-17T08:28:25+00:00 april 17th, 2019|

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih