Vabilo na izobraževanje za Imago partnerske terapevte in facilitatorje

V letu 2013/14 bo Mirabi  – Zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje v Sloveniji četrtič organiziral izobraževanje za Imago partnerske terapevte in drugič za facilitatorje s pridobitvijo naziva Certified Imago Therapist (za terapevte) oziroma Imago Facilitator (za učitelje, socialne in kadrovske delavce, mediatorje, vodje skupin, pravnike idr.).

Imago terapija je namenjena delu s pari in delu na odnosih; vešč ine so v pomoč tudi pri delu v mediaciji. Izobraževanje bo potekalo s priznano klinično psihologinjo (Clinical Instructor for IMAGO International) Jette Simon, ki je članica učnega osebja organizacije Imago Relationship International v ZDA ter Evropi. Izobraževanje lahko predstavlja pravo preobrazbo, ki odpira vrata novim možnostim v profesionalnem in osebnem življenju. Njen izviren pristop temelji na povezovanju miselnega sveta, telesa in duha v novo celoto.

Izobraževanje za terapevte in facilitatorje se bo izvajalo v Kranju. Večo izoblaževanju tukaj>>

By | 2019-04-17T07:51:24+00:00 april 17th, 2019|

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih