Mednarodna mediacijska konferenca o reš¡evanju čezmejnih sporov – 29.september 2012 v Gorici

Konferenco organizirata italijanski organizaciji AEQUITAS ter ASSOCIAZIONE DELLA PROPRIETÀ EDILIZIA DELLA PROVINCIA DI GORIZIA, kot partner pa je bila povabljena k so-organizaciji tudi Družba za mediacijo in reševanje sporov.
Namen konference je prikazati koristi mediacije skozi primere dežel – Italija, Avstrija in Slovenija – s pomočjo strokovnjakov iz različnih držav.
Udeležba za slovenske udeležence je brezplačna. Konferenca bo potekala v angleškem in italijanskem jeziku. Podrobnejši program si lahko preberete v angleškem in italijanskem jeziku.
Za dodatne informacije in prijave lahko pokličete ali pišete na Družbo za mediacijo in reševanje sporov in sicer na e-naslov info@mediacija.si, primoz.sporar@mediacija.si ali tel. št. 04/2344 804, 041 684 183.

Vljudno vabljeni!

By | 2019-04-17T07:59:54+00:00 april 17th, 2019|

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih