4.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

Seznam trenerjev
Seznam trenerjev po abecednem vrstnem redu:

Anka Stojan

Področje delovanja: trener mediatorjev za vse vrste mediacij, Okrožno sodišče v Ljubljani.
Usposabljanje za družinske mediatorje.
Usposobljenost: usposabljanje za trenerje na izobraževanjih za mediatorje, Okrožno sodišče v Ljubljani, april 2005.
Organizacija: Ahil svetovanje d.o.o.
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

IRENA BORŠTNAR, Ljubljana, IVANČNA GORICA

Področje delovanja: Osnovno usposabljanje za mediatorje. Usposabljanje za družinske mediatorje. Usposabljanje za šolske mediatorje.
Usposobljenost: aktivna mediatorka in trener mediatorjev, udeleženka več kot 250 ur izobraževanja s področja mediacije, izvajalka več kot 100 ur usposabljanja za mediatorje in drugih izobraževalnih programov s področja mediacije, izvajalka več kot 100 ur izobraževalnih programov z mediaciji sorodnih področij (obvladovanja konfliktov, obvladovanje nasilja,...).
Uspešno zaključila 120 urni program usposabljanja za trenerje pri Zavodu RAKMO.
Organizacija: Zavod Rakmo
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Marko Iršič, Ljubljana

Področje delovanja: Osnovno usposabljanje za mediatorje. Usposabljanje za družinske mediatorje. Usposablanje za šolske mediatorje. Usposabljanje na področju mediacije v gospodarskih in delovnopravnih sporih ter mediacije v podjetjih. Usposabljanje na področju mediacije v skupnosti.
Usposobljenost: aktiven mediator, mentor in trener mediatorjev, udeleženec več kot 300 ur izobraževanja s področja mediacije, izvajalec več kot 2000 ur usposabljanja za mediatorje, izvajalec več kot 500 ur drugih izobraževalnih programov s področja mediacije, izvajalec več kot 1000 ur izobraževalnih programov s področja obvladovanja konfliktov, zaključil program 'Train the trainers' in mojster Nevrolingvističnega programiranja.
Organizacija: Zavod Rakmo
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , 040-302-265


MIŠO PUŠNIK, Kranj

Področje delovanja: Osnovno usposabljanje za mediatorje. Usposabljanje za družinske mediatorje. 
Usposobljenost: aktiven mediator, trener mediatorjev, udeleženec več kot 300 ur izobraževanja s področja mediacije, izvajalec več kot 1000 ur usposabljanj za mediatorje

Organizacija: Zavod Rakmo, Center za transformativno mediacijo
Kontakt:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Mag. Martin Lisec, Ljubljana

Področje delovanja: trener šolskih, družinskih, gospodarskih mediatorjev ter mediatorjev v lokalni skupnosti.
Usposobljenost: Mediator  in trener mediatorjev, udeleženec več kot 200 ur izobraževanja s področja mediacije kot udeleženec, izvajalec več kot 300 ur usposabljanja za mediatorje, izvajalec več kot 100 ur drugih izobraževalnih programov s področja mediacije.
Organizacija: Inštitut za mediacijo Concorda
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , www.mediacija.net, www.solskamediacija.si, 040 842 224

Primož Šporar, KRANJ

Področje delovanja: mirno reševanje sporov, mediacija, nevtralna ocena spora, preventivna mediacija, ocena tveganja spora, ocena stroškov spora.
Usposobljenost: mediator, mentor in trener, udeleženec preko 450 ur mediacijskih usposabljanj doma in v tujini, od leta 2000 izvajalec in so-izvajalec mediacijskih usposabljanj ter usposabljanj s področja mirnega reševanja sporov za preko 20 naročnikov (PIC, Evropska komisija DG Justice, Agencija za radioaktivne odpadke, Planet GV, Sindikat delavcev bank in hranilnic, Skupnost centrov za socialno delo itd.).
Organizacija: Pravno-informacijski center nevladnih organizacij - PIC
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , www.pic.si

ROBERT FRIŠKOVEC, Ljubljana

Področje delovanja: Osnovno usposabljanje za mediatorje. Usposabljanje za družinske mediatorje. Usposabljanje na področju mediacije med žrtvijo in storilcem..
Usposobljenost: aktiven mediator in trener mediatorjev, udeleženec več kot 250 ur izobraževanja s področja mediacije, izvajalec več kot 100 ur usposabljanja za mediatorje in drugih izobraževalnih programov s področja mediacije, izvajalec več kot 100 ur izobraževalnih programov z mediaciji sorodnih področij (obvladovanja konfliktov, obvladovanje nasilja,...).
Uspešno zaključil 120 urni program usposabljanja za trenerje pri Zavodu RAKMO.
Organizacija: Zavod Rakmo, Zaporniški vikariat
Kontakt: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
 
 
 
© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja