4.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

Vabilo na izobraževanje za Imago partnerske terapevte in facilitatorje

V letu 2013/14 bo Mirabi  - Zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje v Sloveniji četrtič organiziral izobraževanje za Imago partnerske terapevte in drugič za facilitatorje s pridobitvijo naziva Certified Imago Therapist (za terapevte) oziroma Imago Facilitator (za učitelje, socialne in kadrovske delavce, mediatorje, vodje skupin, pravnike idr.).

Imago terapija je namenjena delu s pari in delu na odnosih; veščine so v pomoč tudi pri delu v mediaciji. Izobraževanje bo potekalo s priznano klinično psihologinjo (Clinical Instructor for IMAGO International) Jette Simon, ki je članica učnega osebja organizacije Imago Relationship International v ZDA ter Evropi. Izobraževanje lahko predstavlja pravo preobrazbo, ki odpira vrata novim možnostim v profesionalnem in osebnem življenju. Njen izviren pristop temelji na povezovanju miselnega sveta, telesa in duha v novo celoto.

Izobraževanje za terapevte in facilitatorje se bo izvajalo v Kranju. Več o izoblaževanju tukaj>>

 
< Nazaj   Naprej >
© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja