4.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

WILLIAM URY - ekskluzivni enodnevni seminar 12. oktobra 2012 v Italiji (Vicenza)

William Ury je svetovalec in mediator v političnih in poslovnih zadevah. Je soustanovitelj programa za pogajanje na Harvardu in trenutno voditelj projekta globalnega pogajanja. Izdal je več knjig med drugim tudi knjižno uspešnico The Power of a Positive No: How to Say No & Still Get to Yes.
William Ury bo 12.oktobra 2012 v Vicenzi (Italija) predaval na enodnevnem seminarju »MOČ POZITIVNEGA NE« Prakse in inovativne strategije za učinkovito pogajanje.

Seminar organizira klub Mondiale della Formazione, Inštitut za medicijo Concordia sodeluje pri posredovanju informacij na področju Slovenije in posreduje pri izvedbi plačila kotizacije.

Za dodatne informacije in prijave pišite ali pokličite na Inštitut za mediacijo Concordia, in sicer na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali tel. št. 068 13 10 15.

Vljudno vabljeni! Več o programu in predavatelju>>

 
< Nazaj   Naprej >
© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja