1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

3. mediacijski družabni večer
3. mediacijski družabni večer
Torek, 9. 12. 0b 20.30. uri, Restavracija La Goya, Trzin
 
Vabilo na izobraževanje za Imago partnerske terapevte in facilitatorje

V letu 2013/14 bo Mirabi  - Zavod za izobraževanje, raziskovanje in svetovanje v Sloveniji četrtič organiziral izobraževanje za Imago partnerske terapevte in drugič za facilitatorje s pridobitvijo naziva Certified Imago Therapist (za terapevte) oziroma Imago Facilitator (za učitelje, socialne in kadrovske delavce, mediatorje, vodje skupin, pravnike idr.).

Imago terapija je namenjena delu s pari in delu na odnosih; veščine so v pomoč tudi pri delu v mediaciji. Izobraževanje bo potekalo s priznano klinično psihologinjo (Clinical Instructor for IMAGO International) Jette Simon, ki je članica učnega osebja organizacije Imago Relationship International v ZDA ter Evropi. Izobraževanje lahko predstavlja pravo preobrazbo, ki odpira vrata novim možnostim v profesionalnem in osebnem življenju. Njen izviren pristop temelji na povezovanju miselnega sveta, telesa in duha v novo celoto.

Izobraževanje za terapevte in facilitatorje se bo izvajalo v Kranju. Več o izoblaževanju tukaj>>

 
Mednarodna mediacijska konferenca o reševanju čezmejnih sporov - 29.september 2012 v Gorici

Konferenco organizirata italijanski organizaciji AEQUITAS ter ASSOCIAZIONE DELLA PROPRIETÀ EDILIZIA DELLA PROVINCIA DI GORIZIA, kot partner pa je bila povabljena k so-organizaciji tudi Družba za mediacijo in reševanje sporov.
Namen konference je prikazati koristi mediacije skozi primere dežel - Italija, Avstrija in Slovenija - s pomočjo strokovnjakov iz različnih držav.
Udeležba za slovenske udeležence je brezplačna.
Konferenca bo potekala v angleškem in italijanskem jeziku. Podrobnejši program si lahko preberete v angleškem in italijanskem jeziku.
Za dodatne informacije in prijave
lahko pokličete ali pišete na Družbo za mediacijo in reševanje sporov in sicer na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript , E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali tel. št. 04/2344 804, 041 684 183.

Vljudno vabljeni! 

 
WILLIAM URY - ekskluzivni enodnevni seminar 12. oktobra 2012 v Italiji (Vicenza)

William Ury je svetovalec in mediator v političnih in poslovnih zadevah. Je soustanovitelj programa za pogajanje na Harvardu in trenutno voditelj projekta globalnega pogajanja. Izdal je več knjig med drugim tudi knjižno uspešnico The Power of a Positive No: How to Say No & Still Get to Yes.
William Ury bo 12.oktobra 2012 v Vicenzi (Italija) predaval na enodnevnem seminarju »MOČ POZITIVNEGA NE« Prakse in inovativne strategije za učinkovito pogajanje.

Seminar organizira klub Mondiale della Formazione, Inštitut za medicijo Concordia sodeluje pri posredovanju informacij na področju Slovenije in posreduje pri izvedbi plačila kotizacije.

Za dodatne informacije in prijave pišite ali pokličite na Inštitut za mediacijo Concordia, in sicer na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali tel. št. 068 13 10 15.

Vljudno vabljeni! Več o programu in predavatelju>>

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 12 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja