1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

MP bo vzpostavilo mehanizem za posvetovanje o politikah na področju razvoja ARS
Združenje je v decembru na ministra za pravosodje, g. Aleša Zalarja, naslovilo dopis s pobudo za vzpostavitev sodelovanja med Združenjem in ministrstvom. Prejeli smo odgovor, da bo Ministrstvo za pravosodje vzpostavilo mehanizem za stalno, koordinirano in dosledno posvetovanje o politikah na področju razvoja alternativnega reševanja sporov zaradi pospeševanja uporabe in večanja zaupanja v tak način reševanja sporov. V tem okviru bo vzpostavljen dialog z vsemi zainteresiranimi subjekti s tega področja.
 
Vabljeni na mediacijske družabne večere
Mediacijski družabni večeri so namenjeni vsem, ki jih mediacija, kot vse bolj razširjena oblika mirnega reševanja sporov, zanima. Tistim, ki bi radi izvedeli več, delili svoje izkušnje, poglobili svoja znanja in navezali nove stike z ljudmi, ki delujejo na mediacijskem področju. Mediacijski družabni večeri predstavljajo tudi strokovni forum, ki nudi prostor za izmenjavo strokovnih mnenj in razvoj mediacije v slovenskem prostoru. V letošnjem letu se bodo izmenjaje predstavljali člani Združenja mediacijskih organizacij Slovenije – MEDIOS, večeri pa bodo tematsko in družabno obarvani.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 37 - 38 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja