1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

Podelitev certifikatov šolskim in družinskim mediatorjem

Inštitut za mediacijo Concordia je 11. 6. 2009 v Ljubljani slovesno podelil certifikate 69 šolskim in družinskim mediatorkam in mediatorjem, ki so v letih 2008 in 2009 uspešno zaključili 150 urno usposabljanje za šolske oz. 220 urno usposabljanje za družinske mediatorje. Več o dogodku lahko preberete na:

http://www.druzinskamediacija.si/

http://www.concordia.si/

 
3. Dnevi mediacij

Spoštovani/-a,

 

"V želji po odličnem sodelovanju z našimi udeleženci ter akterji na področju mediacij, smo na vašo željo prilagodili lokacijo 3. dnevov mediacij, ki bo potekal v ponedeljek 8. junija v Ljubljani. Prav tako smo vam omogočili, da bo celotna vsebina konference ostala vsebinsko enako bogata in bo konferenca potekal kot enodnevni dogodek).
 
Prav tako je mogoče uveljaviti dodatni popust v višini 15%, v kolikor ste bili udeleženci dnevov mediacij že lani ali predlani. "

 

širitev mediacij pri nas je v nezadržnem vzponu. Povečevanje števila usposobljenih mediatorjev, mediacijskih primerov in prepoznavanje mediacije kot metode, ki lahko pripomore h konstruktivnemu in trajnemu reševanju sporov (tudi v gospodarstvu) so spodbudna popotnica njenemu razvoju.
 

Pridružite se kolegom na 3. konferenci

 

pasica-mediacije2009.jpg 

Preberite več...
 
Slovenija uvaja alternativno reševanje sporov
Ministrstvo za pravosodje je na današnji novinarski konferenci predstavilo uvajanje alternativnega reševanja sporov. S tem namenom je minister Aleš Zalar ustanovil tudi Svet za alternativno reševanje sporov. Alternativno reševanje sporovo so predstavili minister Aleš Zalar, predsednica Sveta za alternativno reševanje sporov Bojana Jovin Hrastnik in članica Sveta, strokovna direktorica IMC ter predsednica Mediosa, združenja mediacijskih organizacij Tanja Metelko Lisec.

Izjava za javnost >>
Sklep o ustanovitvi >>

 
Razpis Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve »Podpora družini 2009«

6. 2. 2009 je MDDSZ objavil Razpis za sofinanciranje programov v podporo družini v leto 2009 – »Podpora družini 2009«.

Rok za prijavo: 9. Marec 2009.

Predmet razpisa:
1. Programi družinske mediacije - celoletni programi, ki so na voljo uporabnikom neprekinjeno preko koledarskega ali šolskega leta, najmanj 3x tedensko.

2. Programi družinskih centrov - trajati morajo najmanj 340 ur; vsebovati programe, ki izboljšujejo kakovost družinskega življenja z vsebinami vzgoje za družino ter vsebinami za izboljšanje komunikacije v družini, šole za starše, programe za osebnostno rast otrok in mladostnikov in programe za ustvarjalno skupno preživljanje prostega časa. Nuditi morajo strokovno pomoč pri reševanju problemov v družinah, koordinirati vse akterje, ki se v njihovem okolju ukvarjajo s to problematiko ter hkrati družinam posredovati potrebne informacije o nudenju različnih oblik pomoči.

Upravičeni prijavitelji: Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, registrirane v RS za opravljanje dejavnosti, ki jo prijavljajo na razpis, in izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Vrednost razpisa: 295.850,00 evrov

(vir: www. razpisi.info in www.mddsz.gov.si/si/javna_narocila_in_javni_razpisi/javni_razpisi/ )

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 36 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja