1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

E-MED

E-MED je (praviloma) mesečnik ki ga Družba za mediacijo in reševanje sporov www.mediacija.si v prvem tednu meseca pošilja vsem zainteresiranim posameznikom ali pravnim osebam z namenom obveščanja o dejavnosti družbe ter o mediacijskem dogajanju.

E-MED - januar 2010

 
Podelitev naziva trener mediatorjev na Zavodu Rakmo

Zavod Rakmo, se z mediacijo in izobraževanjem za mediatorje ukvarja že vrsto let, sedaj pa je razširil in okrepil ekipo trenerjev mediatorjev.

V torek, 22. decembra 2009, so na Rakmu uspešno zaključili 120-urno usposabljanje za trenerje mediatorjev štirje mediatorji, prva generacija mediatorjev, katerim je zavod Rakmo  podelil naziv trener mediatorjev.

Preberite več >>

www.mediacija.com
www.rakmo.si

 
Predlog Družinskega zakonika in Medios

Združenje mediacijskih organizacij Slovenije Medios je pripravilo vsebinske pripombe na Predlog družinkega zakonika in jih naslovilo na Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve.

Predlogi Medios glede Predloga DZ - oktober 2009

 
Raziskava o poklicnem stresu med učitelji in vzgojitelji

Na rezlutate raziskave o poklicnem stresu med učitelji in vzgojitelji, ki jo je objavil SVIZ, se je z izjavo za javnost odzval tudi Inštitut za mediacijo Concordia: http://www.mediacija.net.

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 29 - 32 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja