1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

Zbor članov in volitve v organe Združenja Medios v torek,12.4. ob 16h,kandidacijski postopek odprt
V torek,12.aprila 2011 bo v prostorih Skupnosti centrov za socialno delo Slovenije - SCSD, Slovenska cesta 55 v Ljubljani s pričetkom ob 16h potekal 1. letošnji zbor članov združenja. Točke predlaganega dnevnega reda so:izvajanje dejavnosti združenja, volitve v organe združenja in razprava o prihodnosti združenja.
Od 1.3. 2011 je odprt kandidacijski postopek. Članice lahko za svoje predstavnike oddajo kandidature za prosta mesta v organih združenja tako, da izpolnijo prijavnico (v pripetem besedilu), priložijo kratko predstavitev kandidata/ke (do 1 A4 strani) in vlogo pošljejo v elektronski obliki na E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali v papirni obliki na naslov Združenje MEDIOS, Dunajska 421, 1231 Ljubljana- Črnuče.
Predstavitve kandidatov, ki bodo oddane v elektronski obliki do vključno dne 31.3.2011 bodo objavljene na spletni strani združenja. Kandidature je mogoče oddati vse do glasovanja na seji.
V pripetem dokumentu lahko najdete besedilo statuta združenja, kjer so natančneje opredeljene tudi pristojnosti organov oz. članov organov. 
Prijavnica - kandidatura
Statut
 
Lisa Parkinson - delavnično predavanje o družinski mediaciji, 25. in 26.3. v Ljubljani
Lisa Parkinson je svetovno priznana družinska mediatorka, supervizorka in trenerka, ki od leta 1978 izvaja, predava in piše o družinski mediaciji. Lisa Parkinson bo v petek, 25.3. in v soboto, 26.3. 2011 v Ljubljani vodila dvodnevno delavnično predavanje o družinski mediaciji na temo: pomoč staršem v mediaciji pri izdelavi načrtov za vzgojo in varsto otrok ter neposredna vključitev otrok v mediacijo.
Prijavite se lahko na enodnevno ali dvodnevno predavanje do vključno 15. marca 2011 oz. do zasedbe prostih mest. Kotizacija za člane Združenja Medios  in člane Društva mediatorjev Slovenije je znižana.
Za dodatne informacije in prijave pišite ali pokličite na Inštitut za mediacijo Concordia, in sicer na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali tel. št. 01 530 98 91.
Več o programu in predavateljici 

 

 

 
Joseph P. Folger - seminar o transformativni mediaciji, v četrtek 10.11. 2011 v Ljubljani
V Slovenijo prihaja profesor Joseph P. Folger, ki je eden izmed idejnih snovalcev, pobudnikov in ustanoviteljev modela transformativne mediacije. Joseph. P. Folger bo v četrtek, 10.11.2011 v Ljubljani vodil celodnevni seminar z naslovom Transformative mediation: Core principles and practice (Transformativna mediacija: temeljna načela in praksa). Za dodatne informacije in prijave pišite ali pokličite na Zavod Rakmo, in sicer na elektronski naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali na telefonski št. 01 436 41 17 oz. 040 731 431.
Več o programu in predavatelju  


 

 

 
Družba za mediacijo in reševanje sporov - izšle novice E- MED februar 2011
Pri družbi za mediacijo in reševanje sporov je s koncem februarja izšla 8. številka novic s področja mediacije E-MED. Novice najdete tudi na spletni strani družbe www.mediacija.si.

E-MED februar 2011/ št. 8

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 20 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja