1.png

NAPOVEDNIK

There are no upcoming events currently scheduled.
Preglejte celoten koledar

Prijava na novice


sporocite.jpg
 
podprite.jpg

PUBLIKACIJE

Prijava


Pozabljeno geslo?

RSS novice

Training and Seminar on Transformative Mediation

Portorož, Marec 2012

12. March 2012: Seminar - Core Principles and Practice
13.-16.March 2012: Training - Ideological Foundations and Practice

Both by Joseph P. Folger Ph.D.
The Institute for the Study of Conflict Transformation & Temple University

The Seminar and the Training will be conducted by the founding father of transformative mediation and co-author of the book "The Promise of Mediation: Responding to Conflict Through Empowerment and Recognition" and "The Promise of Mediation: The Transformative Approach to Conflict", which represents the ground literature work concerning transformative mediation, and honored guest speaker at The First International Congress of Transformative Mediation in Ljubljana, Joseph P. Folger.

Preberite več...
 
Mednarodni kongres o transformativni mediaciji, Ljubljana, 11. in 12. november 2011
V Ljubljani bo 11. in 12. novembra 2011 potekal 1. Mednarodni kongres o transformativni mediaciji, ki ga organizira Zavod Rakmo. Dogodek je namenjen mediatorjem, trenerjem, raziskovalcem in potencialnim udeležencem  mediacije iz Evrope ter izven njenih meja, ki se bodo na kongresu zbrali pod okriljem slogana "Spreminanje ljudi in spreminjanje sveta. Transformativni pristop k reševanju konfliktov".
Popust za kotizacijo za zgodnje prijave velja do 31.5.2011. Člani Združenja MEDIOS se lahko kongresa udeležijo po posebno ugodni ceni www.rakmo.si/kotizacija-ktm.htm.
Več o dogodku in prijavi 
 
Izidi volitev v organe Združenja Medios, dne 12.4.2011
Na zboru članov Združenja Medios v torek, 12.4.2011 so bile izvedene volitve članov organov združenja, ki prevzemajo mandat za naslednje triletje.
Z večino glasov prisotnih članov na zboru so bili izvoljeni naslednji kandidati za funkcije v organih Mediosa: Primož Šporar (Inštitut Primus) za funkcijo predsednika Združenja oz. Upravnega odbora, Ksenija Lorber (Zavod Rakmo) za funkcijo predsednice Združenja oz. Upravnega odbora, Irena Borštnar (Zaporniški vikariat), Simona Mlakar (Zavod Rakmo) in Mišo Pušnik (CTM) za člane Upravnega odbora, Marko Iršič (Zavod Rakmo) za predsednika Strokovnega sveta, Maja Zdolšek (Inštitut Primus) in Hana Mučič (Inštitut Concordia) za članici Strokovnega sveta, Ema Perme (Center PER-ME-UM) in Bojana Bertoncelj (Zavod Rakmo) za članici Častnega razsodišča.
Članici organov Medios, ki sta bili izvoljeni v letih 2009 in 2010 in jima triletni mandat še teče sta Sendi Murgel (SCSD), članica Upravnega odbora in mag. Darja Kuzmanič Korva (SCSD), članica Strokovnega sveta.
 
 
Objava kandidatur za funkcije v organih Združenja Medios, zbor in volitve v torek, 12.4. ob 16h
Objavljamo imena in predstavitve kandidatov za funkcije v organih združenja Medios za mandatno obdobje 2011 - 2014, ki so vlogo za kandidiranje predložili do vključno 31.3.2011. Članicam bi želeli ponovno sporočiti, da je mogoče kandidature oddati vse do glasovanja na zboru članov, ki bo v torek, 12. aprila v Ljubljani, v prostorih SCSD na Slovenski c. 55. Dokumentacijo v zvezi s kandidaturo sprejemamo dotlej tudi na elektronskem naslovu; E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  
Prijavnica - kandidatura

Za funkcije v organih Združenja Medios kandidirajo:

  • za mesto predsednice - Ksenija Lorber, Zavod Rakmo Predstavitev
  • za mesto  članice UO - Irena Borštner, Zaporniški vikariat Predstavitev
  • za mesto članice UO - Tanja Metelko Lisec, Inštitut za mediacijo Concordia Predstavitev
  • za mesto člana UO - Mišo Pušnik, Zaporniški vikariat,  Predstavitev
  • za mesto člana UO - Primož Šporar, Inštitut Primus  Predstavitev
  • za mesto predsednika SS - Marko Iršič, Zavod Rakmo  Predstavitev
  • za mesto članice UO - Anka Stojan, Inštitut Primus  Predstavitev
  • za mesto članice častnega razsodišča - Bojana Bertoncelj, Zavod Rakmo Predstavitev
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 13 - 16 od 38

Obvestila glede delovanja organov:

© Združenje mediacijskih organizacij Slovenije - MEDIOS  |  t: +386 64 11 25 77  |  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
Avtorji: CNVOS in Modra Ideja